Te gandesti sa schimbi culoarea masinii dar nu stii daca sa optezi
pentru o colantare sau sa o vopsesti?Colantare auto

*Daca “PRETUL MIC” te-a facut sa te gandesti la colantarea masinii in defavoarea vopsitului atunci ai o idee gresita despre ce inseamna colantare auto.
( Autocolantele PREMIUM dedicate colantarii auto nu sunt ieftine, iar pretul difera in functie de producator, durata de viata a materialului, textura si nuanta dorita.)

*Optezi pentru colantare atunci cand vrei cu adevarat ca masina ta sa fie unica, producatorul nu fabrica masina in culoarea dorita sau acea culoare nu poate fi realizata din vopsea.
(Culorile autocolantelor, nerealizabile din vopsea, cu siguranta vor da un aspect unic masinii tale. Materialele PREMIUM se gasesc intro multitudine de culori, nuante si texturi.)

*Autocolantele din gamele de top sunt special concepute pentru a  fi aplicate pe autoturisme.
(Autocolantele PREMIUM au latimea suficienta cat sa acopere integral toate elementele oricarui autoturism, se pot oricand indeparta fara a afecta vopseaua originala a masinii, chiar pot fi considerate strat de protectie al vopselei originale.)


Consulta paletarul de culori.  Pentru detalii si programari suna la:

(Paletarul de culori online este cu caracter informativ, dispunem de o gama variata de producatori, culori, nunate si texturi pe care le puteti vedea la atelierul nostru)

0761.61.40.40

Matt

Matt metalic

Metalic

Lucios

 

Extra shine

Stardust

Metalic Brushed

Color wave cameleon

Texturat

Imitatii piele

Camouflage

Carbon