• image

  Contactati-ne
  0761 61 40 40

  Llumar partener
 • image

  Program de lucru
  L - V: 10.00 - 19.00

Colantari auto Premium - Inscriptionari auto profesionale

Colantari auto pentru uz personal sau flota de masini

Personalizeaza-ti vehiculul complet sau partial cu materiale premium!

Indiferent daca esti in cautarea de servicii de colantare sau inscriptionari auto, pentru masina personala sau pentru vehicule comerciale, AmCustoms este aici pentru a va ghida cu fiecare pas spre o alegere moderna, calitativa si unica. Suntem experti in domeniul nostru, iar tehnicienii nostri calificati, cu experienta, sunt aici pentru aplicarea unei colantari ideale de vinil sau al unui grafic ales de dvs.

Preturi colantari auto
Incepand cu 3500 lei
Oferim servicii de colantari auto si inscriptionari pentru clase de vehicule mici, medii si mari. Garantia oferita este de 1 an!
Detalii suplimentare la 0761 61 40 40
Preturile afisate au caracter informativ si pot suferi modificari in functie de culoarea si textura aleasa, dar si de complexitatea lucrarii. Preturile nu contin T.V.A. si nu includ reparatii de tinichigerie acolo unde este cazul.

Dani Otil a apelat la serviciile noastre. Tu de ce nu ai face-o?

review-otil
dati-otil-am-customs
Faceti-va masina sa iasa in evidenta

Colantari auto complete - Schimbari majore - Personalizare excelenta

Colantari profesionale pentru masina individuala sau flote auto

Contacteaza-ne la 0761 61 40 40

Inscriptionari auto profesionale

Oferim servicii profesionale de inscriptionare, colantare auto totala sau partiala cu imagini printate.

Promoveaza-te eficient!

Ai la indemana cel mai eficient spatiu de reclama, masina ta, care iti ofera cea mai buna expunere in fata potentialilor clienti.

O echipa de profesionisti la dispozitia ta

Vino la atelierul nostru si impreuna vom crea un design reprezentativ pentru afacerea ta, care cu siguranta va atrage atentia si va starni interesul.

Pune-ti in aplicare ideile!

Ai deja propiile idei, te asteptam la atelierul nostru, ca impreuna sa gasim solutia optima pentru a le pune in practica.

Colantari auto Bucuresti

Suntem o echipa tanara in continua dezvoltare, dar cu toate astea un jucator important in piata colantarilor si inscriptionarilor auto, serviciile noastre fiind la cele mai inalte standarde.

Va oferim un montaj de calitate superioara, cu materiale profesionale, de calitate superioara, care isi vor pastra calitatea pe termen lung.

O colantare auto eficienta si materialele premium utilizate de echipa noastra ofera atat un aspect unic si personalizat cat si protectia caroseriei.

Calitatea lucrarilor noastre ne recomanda ca fiind printre cei mai buni in piata de profil.

Poti avea parte de o protectie mai buna impotriva zgarieturilor si a ruginii si nu in ultimul rand esti complet protejat de apa si umiditate.

Nu doar calitatea lucrarii este importanta pentru noi, ci si consilierea clientului pentru a fi siguri ca face alegerea potrivita in conformitate cu nevoile sale.

Vino la atelierul nostru, bem o cafea si discutam despre nevoia ta de a beneficia de o colantare sau de o inscriptionare auto, cu siguranta vei pleca multumit si vei reveni de cate ori vei avea ocazia.

Te-ai hotarat, vrei o PROGRAMARE? Intra in legatura cu noi!

Catalog culori colantari auto