Strada General Petre Popovat 37, Sector 6, Bucuresti
Programari & Informatii:

Polish faruri

Polishare profesionala si aplicare de folie in Bucuresti sector 6

Solutii complete de restaurare faruri cu aplicare de folie

AMcustoms restaureaza si ofera stralucire farurilor si stopurilor deteriorate, oferind astfel siguranta sporita, stralucire si o imbunatatire generala a masinii dvs cu rezultate instantanee.

Detinem experienta necesara pentru a indeparta cu eficienta farurile matuite dar si de a le proteja eficient pentru o lunga perioada de timp. Pastreaza aspectul nou al masinii tale cu ajutorul foliei de protectie, alege serviciul de aplicare folie faruri si protejeaza farurile masinii tale pentru o perioada indelungata. Folia de protectie PPF de la LLumar mentine farurile noi, le protejeaza de criblura, stratul protector UV previne matuirea si ingalbenirea acestora. Daca farurile masinii tale sunt deja matuite si ingalbenite le vom reda stralucirea cu un polish de faruri profesional, aplicand ulterior folie de protectie cu care garantam ca farurile vor ramane ca noi minim 7 ani cu ajutorul foliei LLumar PPF.

Peste
4000+ de clienti
satisfacuti
Awesome Image

Preturi polish faruri

Pe langa serviciul de polish faruri, echipa AMcustoms va ofera si aplicare de folii pentru faruri. Folile utilizate sunt marca LLumar iar in functie de necesitate se impart in mai multe categorii.

Faceti-va masina sa iasa in evidenta. Restaurare completa a farurilor sau stopurilor
Polish faruri profesionist - Aplicare folie LLumar de protectie
Nu inlocui...restaureaza!

Polish faruri Bucuresti

In trecut, inlocuirea farurilor din plastic zgariate, matuite sau ingalbenite a fost o necesitate scumpa pentru a pastra siguranta masinii si de a evita neplacerile in cadrul inspectiilor vehiculului. Cu serviciul nostru de restaurare, farurile, stopurile, proiectoarele si lumini directionale isi pot recapata claritatea si luciul din fabrica.
Componentele din plastic pot sa ingalbenesc si sa se matuiasca, iar acesti factori creasc cu trecerea timpului, datorita soarelui si si al substantelor chimice, limitand vizibilitatea si diminuand aspectul si valoarea vehiculului dvs. In timp ce impactul asupra valorii unui vehicul variaza, pericolele in ceea ce priveste vizibilitatea limitata sunt extrem de importante.
  • Nu inlocui...restaureaza!
  • Prioritatea este siguranta!
  • Solutii complete de polish faruri si aplicare folii.
Awesome Image
Awesome Image
Dani Otil a apelat la serviciile noastre.
Tu de ce nu ai face-o?
review-otil
Polishare profesionista a farurilor masinii tale
Restaurare faruri si aplicare folie protectie
Procesul nostru de restaurare include mai multe etape care utilizeaza slefuirea gradata, tamponare si lustruire fina. Tehnicienii nostri experimentati vor revitaliza cu atentie farurile eliminand matuirea si zgarieturile, fara a deteriora sau slabi integritatea sau a deteriora caroseria sau vopseaua vehicului. Mai mult decat atat, aplicam si folie de protectie LLumar PPF cu garantie minima de 3 ani!
  • Va oferim polishare faruri de eficienta, cu materiale profesionale, de calitate superioara, care isi vor pastra calitatea pe termen lung.
Awesome Image
Awesome Image
Folii auto din 2010
LOCUL 1 PE TARA SI LOCUL 3 PE EUROPA LA MONTAJUL FOLIILOR AUTO!
AMcustoms
Alegerea potrivita pentru tine si masina ta

O restaurare de faruri eficienta si materialele premium utilizate de echipa noastra ofera atat un aspect unic si personalizat cat si o protectie pe termen lung.

Poti avea parte de o protectie mai buna impotriva zgarieturilor, a substantelor chimice si a matuiri din cauza razelor solare. Nu in ultimul rand beneficiezi de siguranta sporita pentru o lunga perioada de timp.

Vino la atelierul nostru, bem o cafea si discutam despre nevoia ta de a beneficia de un polish faruri profesionist, cu siguranta vei pleca multumit si vei reveni de cate ori vei avea ocazia.

  • Personal calificat si autorizat

  • Utilizam doar echipamente profesionale

  • Folii originale si autorizate RAR

  • Echipa certificata!

what we do
Principalele avantaje
Awesome Image
  • Va oferim polishare eficienta de faruri , cu materiale profesionale, de calitate superioara, care isi vor pastra calitatea pe termen lung.
  • Nu doar calitatea lucrarii este importanta pentru noi, ci si consilierea clientului pentru a fi siguri ca face alegerea potrivita in conformitate cu nevoile sale.
Trimite o programare astazi!
Specialistul tau în montajul foliilor auto.
logo-amcustom

Adresa noastra: Strada General Petre Popovat nr.37, Sector 6, Bucuresti.

Program de lucru: L – V: 10.00 – 19.00

Telefon: 0761.61.40.40 / 0761.873.869

Email: contact@amcustoms.ro

Despre noi

Muncim cu pasiune, oferim atentie la detalii si alocam timpul necesar fiecarui proiect fara a face rabat de calitate. Suntem profesionisti dar si prietenosi in acelasi timp, studiem constant pentru a ne perfectiona si nu in ultimul rand suntem demni de incredere.

Website realizat cu ❤ pentru AMcustoms @ Toate drepturile rezervate!