• image

  Contactati-ne
  0761 61 40 40

  Llumar partener
 • image

  Program de lucru
  L - V: 10.00 - 19.00

Polish faruri in Bucuresti sector 6

Solutii complete de restaurare si polish faruri cu aplicare de folie

Polishare profesionala si aplicare de folie in Bucuresti sector 6

AmCustoms restaureaza si ofera stralucire farurilor si stopurilor deteriorate, oferind astfel siguranta sporita, stralucire si o imbunatatire generala a masinii dvs cu rezultate instantanee. Detinem experienta necesara pentru a indeparta cu eficienta farurile matuite dar si de a le proteja eficient pentru o lunga perioada de timp. Pastreaza aspectul nou al masinii tale cu ajutorul foliei de protectie, alege serviciul de aplicare folie faruri si protejeaza farurile masinii tale pentru o perioada indelungata. Folia de protectie PPF de la LLumar mentine farurile noi, le protejeaza de criblura, stratul protector UV previne matuirea si ingalbenirea acestora. Daca farurile masinii tale sunt deja matuite si ingalbenite le vom reda stralucirea cu un polish de faruri profesional, aplicand ulterior folie de protectie cu care garantam ca farurile vor ramane ca noi minim 7 ani cu ajutorul foliei LLumar PPF.

Preturi polish faruri si aplicare folie protectie
Incepand cu 400 lei
Garantie 3 ani! Garantam ca farurile nu se vor ingalbeni sau matuii pe toata perioada garantiei!
Detalii suplimentare la 0761 61 40 40
Preturile afisate au caracter informativ. Ne rezervam dreptul de a modifica pretul in functie de complexitatea lucrarii

Dani Otil a apelat la serviciile noastre. Tu de ce nu ai face-o?

review-otil
dati-otil-am-customs
Faceti-va masina sa iasa in evidenta

Polish faruri profesionist - Aplicare folie LLumar de protectie

Restaurare completa a farurilor sau stopurilor

Contacteaza-ne la 0761 61 40 40

Nu inlocui...restaureaza!

in trecut, inlocuirea farurilor din plastic zgariate, matuite sau ingalbenite a fost o necesitate scumpa pentru a pastra siguranta masinii si de a evita neplacerile in cadrul inspectiilor vehiculului. Cu serviciul nostru de restaurare, farurile stopurile, proiectoarele si lumini directionale isi pot recapata claritatea si luciul din fabrica.

Prioritatea este siguranta!

Componentele din plastic pot sa ingalbenesc si sa se matuiasca, iar acesti factori creasc cu trecerea timpului, datorita soarelui si si al substantelor chimice, limitand vizibilitatea si diminuand aspectul si valoarea vehiculului dvs. In timp ce impactul asupra valorii unui vehicul variaza, pericolele in ceea ce priveste vizibilitatea limitata sunt extrem de importante.

Solutii complete de polish faruri

Procesul nostru de restaurare include mai multe etape care utilizeaza slefuirea gradata, tamponare si lustruire fina. Tehnicienii nostri experimentati vor revitaliza cu atentie farurile eliminand matuirea si zgarieturile, fara a deteriora sau slabi integritatea sau a deteriora caroseria sau vopseaua vehicului. Mai mult decat atat, aplicam si folie de protectie LLumar PPF cu garantie de 3 ani!

Te-ai hotarat, vrei o PROGRAMARE? Intra in legatura cu noi!

Polishare profesionista a farurilor masinii tale

Suntem o echipa tanara in continua dezvoltare, dar cu toate astea un jucator important in piata polish-ului auto, serviciile noastre fiind la cele mai inalte standarde.

Va oferim polishare faruri de eficienta, cu materiale profesionale, de calitate superioara, care isi vor pastra calitatea pe termen lung.

O restaurare de faruri eficienta si materialele premium utilizate de echipa noastra ofera atat un aspect unic si personalizat cat si o protectie pe termen lung.

Calitatea lucrarilor noastre ne recomanda ca fiind printre cei mai buni in piata de profil.

Nu doar calitatea lucrarii este importanta pentru noi, ci si consilierea clientului pentru a fi siguri ca face alegerea potrivita in conformitate cu nevoile sale.

Poti avea parte de o protectie mai buna impotriva zgarieturilor, a substantelor chimice si a matuiri din cauza razelor solare. Nu in ultimul rand beneficiezi de siguranta sporita pentru o lunga perioada de timp.

Vino la atelierul nostru, bem o cafea si discutam despre nevoia ta de a beneficia de un polish faruri profesionist, cu siguranta vei pleca multumit si vei reveni de cate ori vei avea ocazia.