• image

  Contactati-ne
  0761 61 40 40

  Llumar partener
 • image

  Program de lucru
  L - V: 10.00 - 19.00

Folie protectie caroserie

Vrei sa pastrezi aspectul nou al masinii tale pentru perioada indelungata?

Alege o folie de protectie caroserie de calitate superioara!

O folie de protectie de calitate va protejeaza masina de zgarieturi, de criblura si pietrele aruncate de rotile masinilor din trafic, de insectele care lovite la viteze mari vor afecta vopseaua sau de persoanele rau intentionate. Datorita claritatii sale optice folia de protectie caroserie oferita de AmCustoms nu va diminua lumina farurilor, nu va schimba culoarea masinii, doar va asigura protectie 100% impotriva ciobiturilor de pietre, spalari necorespunzatoare, nisip si alti factori externi. O folie de protectie de calitate, isi pastreaza stralucirea, nu se ingalbeneste si are proprietatea de autovindecare atunci cand zgarieturi fine apar la nivelul acesteia.

Preturi montaj folie de protectie caroserie

Protectie clasic

300lei

Incepand cu

 • KIT protectie faruri
 • Garantie 10 ani!
 • Protectie de calitate superioara
0761 61 40 40

Protectie Confort

500euro

Incepand cu

 • KIT folie de protectie pentru bara fata, 1/4 capota, faruri, capace oglinzi
 • Garantie 10 ani!
0761 61 40 40

Protectie Premium

1000euro

Incepand cu

 • KIT folie de protectie pentru bara fata, capota integral, capace oglinzi, pasaje roti, praguri interioare, stalpi frontali
 • Garantie 10 ani!
0761 61 40 40

Protectie integrala

150euro/mp2

Incepand cu

 • Aplicare folie de protectie intagral
 • Garantie 10 ani!
0761 61 40 40

Ne rezervam dreptul de a modifica pretul in functie de complexitatea lucrarii. Preturile afisate includ manopera si NU contin T.V.A.

Dani Otil a apelat la serviciile noastre. Tu de ce nu ai face-o?

review-otil
dati-otil-am-customs
Protectie superioara a masinii

Lasa profesionistii sa iti protejeze vehiculul

Protectia caroserie la un alt standard

Contacteaza-ne la 0761 61 40 40

Cele mai expuse zone ale masinii care necesita protectie sunt:

Capota si bara fata, aripile fata si faruri, stalpii frontali si oglinzile, pragurile si pasajele aripilor spate, farurile si proiectoarele.

Cel mai bun raport pret-calitate

Aplicam folie de protectie de calitate superioara pentru a ne asigura ca vehiculul dvs. are o aparare inegalabila impotriva tuturor elementelor naturale, fara a fi vizibil. Serviciile si produsele noastre sunt dezvoltate si aplicate intr-un mod care sa garanteze rezultate de lunga durata. Cu noi, puteti fi sigur ca veti obtine cea mai buna valoare pentru banii dvs. Daca doriti sa pastrati valoarea automobilului dvs., asigurati-va ca acesta este protejat in mod corespunzator impotriva deteriorarii declansate de expunerea la UV extinsa si al altor factorii de mediu.

Vopseaua din fabrica intotdeauna ca noua

Nu exista o vopsea mai calitativa decat vopseaua din fabrica. Protejarea vopselei dvs. este cel mai eficient lucru pe care il puteti face pentru a va proteja investitia. Celalalt lucru de care trebuie sa tineti cont este ca trebuie sa il faceti cat mai curand posibil. Cu cat amanati acest proces, cu atat sansele ca vopsea din fabrica sa se deterioreze creste.

Te-ai hotarat, vrei o PROGRAMARE? Intra in legatura cu noi!

Folie protectie caroserie Bucuresti

Suntem o echipa tanara in continua dezvoltare, dar cu toate astea un jucator important in piata protectiei caroseriei auto cu folii premium, serviciile noastre fiind la cele mai inalte standarde.

Va oferim folii de protectie caroserie eficiente, cu materiale profesionale, de calitate superioara, care isi vor pastra calitatea pe termen lung.

O protectie eficienta si materialele premium utilizate de echipa noastra ofera atat un aspect unic si calitativ cat si o protectie pe termen lung.

Calitatea lucrarilor noastre ne recomanda ca fiind printre cei mai buni in piata de profil, datorita profesionalismului dar si al produselor utilizate.

Nu doar calitatea lucrarii este importanta pentru noi, ci si consilierea clientului pentru a fi siguri ca face alegerea potrivita in conformitate cu nevoile sale.

Poti avea parte de o protectie mai buna impotriva zgarieturilor, a substantelor chimice si al altor factorii de mediu. Nu in ultimul rand beneficiezi de siguranta unei garantii de 10 ani!

Vino la atelierul nostru, bem o cafea si discutam despre nevoia ta de a beneficia de folie pentru protectia caroseriei, cu siguranta vei pleca multumit si vei reveni de cate ori vei avea ocazia.